Сьогодні, 20 липня, в Україні знову очікуватиметься дощова погода. Так, опади в нашій державі вже спостерігаються кілька останніх днів. Водночас переставати вони не збираються.

Відомо, що дощі з грозами та зливи йтимуть на всій території України, крім північно-східних регіонів.

За даними ДСНС України, в західних областях, крім Волинської та Рівненської, йтимуть значні дощі. В центральних областях місцями очікується град та шквали 15-20 м/с (I рівень небезпечності, жовтий).

Надзвичайники також зазначили, що сьогодні в Рівненській, Житомирській, Чернігівській, східних, центральних та Запорізькій областях переважатиме надзвичайний рівень пожежної небезпеки.

Нагадуємо, вчора у Києві внаслідок потужних злив у столиці затопило кілька станцій метро. Так, частина ліній підземки була закрита, а наземний транспорт курсував нерегулярно.

За даними комунальників, станцію «Берестейська» було зачинено на вхід та вихід для пасажирів.  Таку міру впровадили через потрапляння води в касову залу станції. На місці працювали фахівці.

Також дощило вчора і на Львівщині. В результаті значних опадів затопило дорогу до Городка і Старого Самбора, пише «4 студія».

Читайте більше новин від ІА Вголос за посиланнями:

ІА "Вголос": НОВИНИ