В Одесі, в курортному районі Аркадія у ніч проти 25 травня сталася масова бійка за участі цивільних та людей у камуфляжі. На кадрахо, які поширювали в соцмережах, було видно чоловіків у військовій формі та поліцейських.

Одеський обласний ТЦК та СП прокоментував подію у місті і наголосив, що інформація про нібито участь представників військкомату у сутичці між цивільними – неправдива.

"Офіційно повідомляємо, що ця інформація є фейковою та поширюється спеціально для дестабілізації ситуації в країні.  Крім того, правоохоронні органи взагалі заперечують інформацію про присутність військовослужбовців на масовій сутичці, яка сталась між цивільними в Одесі. Командування Одеського обласного ТЦК та СП засуджує будь-які прояви насильства і наголошує на важливості єдності та відповідальності у цей надскладний для нашої країни час", - йдеться у повідомленні.

Тим часом в Одеській поліції розповіли, що притягнули до адміністративної відповідальності п’ятьох учасників бійки. За даними правоохоронців, в Аркадії між компаніями незнайомців виникла словесна суперечка, яка переросла в бійку.

На трьох юнаків віком 16 та 17 років склали протоколи за дрібне хуліганство (ст. 173 Кодексу України про адміністративні правопорушення) та появу в громадському місці у п'яному вигляді (ч. 1 ст. 178). За це їм загрожує штраф, громадські або виправні роботи чи навіть арешт до 15 діб. Причину сварки хлопці не змогли пояснити.

ІА "Вголос": НОВИНИ