Очільник уряду Португалії Антоніу Кошта оголосив, що в Новорічну ніч на території країни буде діяти комендантська година.

Про це інформує видання Publico.

Вона буде діяти з 23:00 31 грудня і до 6 ранку 1 січня.

Серед нових обмежень варто виокремити заборону на пересування дорогами загального користуванняи з 1 по 3 січня з 13:00. На такий крок влада зважилася для того, щоб запобігти зібранням людей під час новорічних святкувань.

Натомість на Різдво суворих карантинних обмежень не передбачено.

Пересування між муніципалітетами буде заборонено з 31 грудня по 4 січня. Режим надзвичайного стану триватиме  з 23 грудня по 7 січня.

Слід зауважити, що прем'єр-міністр ПортугаліїАнтоніу Кошта нещодавно оголосив про те, що іде на самоізоляцію після того, як стало відомо, що у Президента Франції Еммануеля Макрона виявили коронавірус. Він чекає на результати тесту, проте відмінив усі офіційні візити і зустрічі.

Нагадаємо, що напередодні уряд Польщі оголосив про запровадження комендантської години під час святкування Нового року. Громадянам буде заборонено покидати домівки з 19:00 31 грудня до 6:00 1 січня. Також уряд Німеччини заборонив проведення масових заходів 31 грудня і 1 січня.

Читайте більше новин за посиланням:

ІА "Вголос": НОВИНИ