Окупаційні війська продовжують наступальні операції на центральному Донбасі.

Протягом останніх трьох місяців армія агресорки росії змогла захопити лише кілька населених пунктів. Частини 2-го армійського корпусу та проросійських сил Луганської області, ймовірно, зайшли до населених пунктів Дослідне та Івангород на південь від міста Бахмут.

Про це повідомляють у Міністерстві оборони Великобританії.

«Інших населених пунктів, захоплених регулярними російськими чи сепаратистськими силами з початку липня, було небагато, якщо вони взагалі були», - інформують британські розвідники.

Окупаційні війська продовжують наступальні операції на центральному Донбасі. Вони хоч дуже повільно, але просуваються вперед. Втім, загальний оперативний план підривається тиском України на північний і південний фланги, а також гострою нестачею боєприпасів і живої сили", - йдеться у повдомленні.

У розвідці наголошують, що російська армія продовжує наступ у Бахмутському районі на Донеччині. Протягом останнх кількох днів окупанти здійснили тактичне просування. Локальних успіхів досягли сили, очолювані приватною військовою компанією «Група Вагнера». У зведенн наголшують: "вагнервці, ймовірно, як і раніше беруть активну участь у бойових діях у Бахмуті.

За даними британської розвідки, росія, ймовірно, розглядає захоплення Бахмута як підготовку до наступу на Краматорсько-Слов'янський міський район, який є найбільшим у Донецькій області під контролем України.

Нагадаємо, росіяни усю ніч 14 жовтня атакували область з різної зброї, внаслідок обстрілів поранений чоловік.

ІА "Вголос": НОВИНИ