Аби майбутні позичальники не витрачали багато часу на пошук інформації, як правильно отримати займ на карту в Україні існує покрокова інструкція. Радимо уважно прочитати інформацію зі статті перед тим, як подати заявку на онлайн кредит на карту або отримати кредит готівкою.

Крок 1: Розрахуйте боргове навантаження

Візьміть калькулятор та порахуйте скільки грошей вам треба щомісяця на витрати, додайте до цієї суми майбутню сплату за кредитом та відніміть від суми всього прибутку. Якщо залишиться бодай 30% “вільних грошей” від загального прибутку, то ви зможете без проблем користуватися кредитом згідно з умовами договору і не потрапити у боргову яму. Якщо відсоток нижче, подумайте на який термін вам оптимальніше за все взяти позику та яку суму ви зможете повернути без прострочення.

Крок 2: Оберіть тип кредиту: готівкою чи на картку

Якщо вам необхідно понад 20 000 грн в кредит на термін від трьох місяців — краще оформити кредит в одному з національних банків. Проте, якщо вам треба сума до 20 000 грн на короткий проміжок часу — можете взяти кредит на карту цілодобово в одному з МФО України. Від типу кредиту залежить багато чого: термін, відсоткова ставка, пакет необхідних документів. Швидкий кредит онлайн на картку без відмов може отримати будь-який громадянин України маючи при собі тільки паспорт, ІПН та гаджет з доступом в інтернет.

Крок 3: Оберіть найвигіднішу кредитну установу

Якщо гроші треба терміново, то кредит онлайн на карту вночі в Україні можна взяти практично у будь-якій мікрофінансові організації. Головне, порівняйте пропозиції від різних установ. Деякі пропонують отримати перший кредит онлайн цілодобово без відмов під 0%, але на повторне кредитування ставка значно вища за середню пропозицію на ринку. Проте, якщо у вас часто трапляються ситуації, коли треба оформити кредит на картку терміново — оберіть МФО з вигідною програмою лояльності для постійних клієнтів. Наприклад, у МФО Cashberry унікальна програма лояльності на фінансовому ринку, яка складається з 6 рівнів. Відсоткова ставка починається з 1,71% на перший кредит та знижується до 1,14% за умови регулярного використання сервісу. Максимальна сума позики на перший кредит складає 5 000 грн, а на всі наступні — до 15 000 грн.

Крок 4: Візьміть документи та подайте заявку

Головна відмінність МФО від банків — мінімальний пакет документів. Щоб отримати кредити онлайн без відмови в МФО необхідно тільки паспортні дані, ІПН та доступ в інтернет. Заявку можна подати на сайті МФО за декілька хвилин, заповнивши коротку анкету. До речі, не забудьте перевірити надійність МФО! Всі документи, ліцензія та реальні відгуки про Cashberry є на сайті компанії.

Остання порада: не подавайте одразу декілька заявок в різні установи! Кредитори переживають, що вам байдуже на який умовах брати гроші, а це викликає недовіру до позичальника.

ІА "Вголос": НОВИНИ