Чоловік перетнув Ірландське море на гідроциклі, щоб відвідати свою дівчину, і потрапив до в'язниці за порушення карантину, введеного через COVID-19.

Як повідомляє BBC, 28-річний Дейл Маклафлен (Dale McLaughlan) з шотландського округу Норт-Ершір, Великобританія, так мріяв про побачення зі своєю дівчиною з острова Мен, що в п'ятницю, 11 грудня, зважився дістатися до неї по морю і купив гідроцикл.

Йому знадобилося чотири з половиною години, щоб дістатися до міста, в якому живе його кохана. При цьому Маклафлен ніколи не водив гідроцикл до цього випадку. Він думав, що зможе подолати відстань в 40 кілометрів за 40 хвилин, але помилявся.

Після того як шотландець дістався до берега, йому довелося пройти пішки 25 кілометрів до будинку дівчини. Вона не знала про його вчинок і думала, що він працює на острові вже кілька тижнів. На наступний день Маклафлен назвав поліцейському її адресу як свою і відправився з коханою в два нічні клуби. У неділю, 13 грудня, його заарештували після перевірки документів.

За законами острова тільки нерезиденти, які отримали спеціальний дозвіл, можуть в'їжджати на острів Мен.

Маклафлена засудили до чотирьох тижнів тюремного ув'язнення.

Читайте більше актуальних новин на Вголосі:

ІА "Вголос": НОВИНИ