На Полтавщині 18-річна дівчина імітувала власне викрадення та вимагала гроші в батьків. За «виручені» кошти вона хотіла переїхати в Росію до «коханого».

Про це інформує пресцентр Національної поліції Полтавської області.

Ввечері, 4 грудня, до правоохоронців звернулася схвильована жінка, яка повідомила, що її донька пішла до магазину та не повернулася.

Згодом батькам надійшло повідомлення, що дівчину викрали. Невідомі також вимагали викуп. Кошти родина «викраденої» повинна була перерахувати на банківський рахунок.

Батьки вирішили звернутися до «копів» та почати розшук викрадачів. 5 грудня дівчину вдалося знайти на трасі Харків-Щербаківка біля міжнародного автомобільного пункту пропуску «Гоптівка». Вона намагалася перетнути кордон та виїхати в РФ.

Згодом дівчина пояснила, що хотіла поїхати в російське місто Ставропіль. Саме там мешкає 16-річний хлопець, з яким вона познайомилася в соцмережах.

Втікачка була впевнена, що батьки не схвалять її стосунки з росіянином та вирішила обманом втекти з України.

Як писав «Вголос», у Бориславі, що на Львівщині, мати й донька продавали наркотики прямо у своїй квартирі. Упродовж серпня-листопада поточного року підозрювані продавали метадон.

ІА "Вголос": НОВИНИ