Під час обміну полоненими 31 січня додому повернулися 7 воїнів з Львівської області.

Про це повідомив очільник Львівської ОВА Максим Козицький.

Владислав Івахов з Яворова. Служив у 36 окремій бригаді морської піхоти. Захищав Маріуполь. Потрапив у полон у травні 2022 року.
 
Святослав Багрій з Жидачева. Начальник юридичного відділу, депутат Жидачівської міської ради. Учасник АТО. Коли почалася повномасштабна війна, пішов добровольцем у лави ЗСУ, служив у 24 окремій механізованій бригаді імені короля Данила. Потрапив у полон у березні 2022 року під Попасною.
 
Руслан Квас із Миколаєва Львівської області. Також служив у 24 окремій механізованій бригаді імені короля Данила. Потрапив у полон наприкінці березня 2022 року – поблизу Попасної.
 
Олег Турчак із Зимноводівської громади.
 
Микола Ярема зі села Карів Червоноградського району. На початку повномасштабного вторгнення пішов добровольцем у Великомостівську прикордонну частину. У травні 2022 року пропав безвісти. Пізніше рідних сповістили, що Микола у полоні.
 
Василь Велюра зі села Боянець Червоноградського району. Чоловік був учасником бойових дій, а після 24 лютого 2022 року воював у лавах окремої механізованої бригади імені короля Данила. У полоні перебував з березня
2022 року.
 
Вʼячеслав Бутрім. Чоловік родом з Новогродівки Донецької області. Служив у 105 окремій бригаді територіальної оборони. З травня 2023 року перебував у полоні.
Через напад pociї мама захисника змушена була шукати прихисток у Новояворівську. 
 
Нагадаємо, у середу, 31 січня, Україна повернула додому із російського полону 207 захисників та цивільних. 

ІА "Вголос": НОВИНИ