Від початку поточної доби ворог шість разів знехтував домовленостями та напав на українські позиції. Про це інформує штаб ООС на сторінці в соціальних мережах.

Обстріли відбулися неподалік Зайцевого, Широкиного, Водяного, Пісків та Новотошківського. Бойовики гатили з мінометів 82-го і 120-го калібру, стрілецького озброєння, станкових та протитанкових гранатометів.

Також на межі Донеччини та Луганщини військовослужбовці Збройних сил України зафіксували проліт безпілотника окупантів типу «Орлан-10». Ворожа техніка перетнула лінію розмежування.

Унаслідок нападу українські захисники залишилися неушкодженими. Наша держава звернулась до представників ОБСЄ та повідомила про нові напади бойовиків.

У зоні ООС виконують роботу і представники Державної служби з надзвичайних ситуацій. Сьогодні сапери ДСНС обстежили 11 гектарів території та знищили 148 вибухонебезпечних предметів.

Як писав «Вголос», на Донеччині з'явився бігборд з посланням власникам російських паспортів.

Напередодні Катажина Пелчиньска-Наленч, екс-посол в Москві та радниця лідера однієї з провідних польських партій «Рух Польща 2050», припустила, що в майбутньому Польща має змиритися з анексію Криму росіянами. 

ІА "Вголос": НОВИНИ