Відбивні «Пташине молоко»
Страви, що поєднують у собі м'ясо та ананаси, прийшли до нас не так давно, але вже завоювали величезну любов багатьох м'ясоїдів. Та готують такі “новинки” не усі господині, тому і залишаються смаколики в певній мірі дивиною.
Відбивні “Пташине молоко” схожі на м'ясо по-французьки, але мають інший неповторний і вишуканий смак.
Необхідні продукти:
- М’ясо, філе (будь-яке) – 1 кг
- Сіль – 1 ч. ложка
- Консервовані ананаси – 1 банка
- Сир твердий – 100-120 г
- Перець – за смаком
Для заливки:
- Сметана – 2 ст. ложки
- Яйце – 1 шт.
- Борошно – 1 ст. ложка (з невеликою гіркою)
- Сироп від ананасів – 2 ст. ложки
- Сіль за смаком
Процес приготування:
М’ясо акуратно нарізати поздовжніми пластами, злегка відбити, посолити, поперчити, викласти на деко та присипати борошном.
Ананаси розрізати на тоненькі шматочки і покласти по кілька штук зверху на м’ясо.
Для заливки усі інгредієнти добре перемішати до однорідної консистенції. Маса виходить рідкувата, але так і повинно бути.
Розподілити підготовлену заливку рівномірно по всьому м’ясу.
Посипати зверху сиром, попередньо натертим на дрібній терці.
Відправити у розігріту духовку і готувати 20-25 хвилин при температурі 200 ℃.
Готуйте також:
Традиційні галицькі рецепти: подвійні котлетки з сюрпризом
Традиційні галицькі рецепти: курячі гомілки під апельсиновим соусом
ІА "Вголос": НОВИНИ