Чоловічий стиль смарт кежуал відрізняється від звичайного одягу на щодень вишуканістю, але на відміну від ділового образу він виглядає не настільки суворим. Смарт кежуал є своєрідною золотою серединою між класичним діловим стилем та одягом для щоденного носіння. Чоловічий одяг у цьому стилі виглядає елегантно, є зручним, підходять як для роботи, так і для прогулянок. Відсутність чітких рамок дозволяє експериментувати з одягом кожен день, створюючи цікаві комбінації, у яких ви будете виглядати стильно та статусно. Унікальною особливістю стилю смарт кежуал є те, що обираючи такий одяг, чоловіки можуть виразити свою сутність, самоідентифікуватися. У цій статті ми розглянемо, як чоловікам виглядати модно у стилі смарт кежуал та як самостійно створити капсульний гардероб смарт кежуал.

Як чоловікові одягтися модно у стилі смарт кежуал?

Основним принципом стилю смарт кежуал є зосередження не власне на одязі, а на тому, як ви виглядаєте в ньому. Одяг повинен бути ідеально випрасованим, взуття доглянутим. Звичайна біла футболка у поєднанні з кросівками та голубими джинсами у хорошому стані виглядатимуть набагато краще, аніж пом'ята сорочка, поношені штани та взуття з потрісканою шкірою. Зрозуміло, що футболка та джинси не завжди будуть доречними. Але смарт кежуал — це більшою мірою настрій та ставлення, аніж набір готових формул та комбінацій. 

 

Як підібрати речі для створення чоловічого капсульного гардероба у стилі смарт кежуал?

Капсульний смарт кежуал гардероб можна легко скласти з шести базових елементів, а саме: джинсів, штани-чинос, сорочки з довгими рукавами, темно-синього блейзера, класичних оксфордів та якісних кросівок, аксесуарів. Такий предмет гардеробу як джинси чоловічі прекрасно впишеться у щоденний, святковий і навіть діловий образ. Оберіть зручну річ, яка добре сидить на вас. Джинси чоловічі легко поєднуються з сорочками, футболками та джемперами.

Штани-чинос по праву можна вважати повноцінною альтернативою «низу»; вони зроблять образ більш цікавим, ніж зі звичайними джинсами. Обов'язково придбайте декілька сорочок з довгими рукавами нейтральних відтінків, зокрема білого, світло-голубого та світло-рожевого — це дозволить поєднувати їх з іншими предметами гардеробу. Для більш розслабленого образу можна підкачати рукава.

Темно-синій блейзер вважається основним елементом стилю смарт кежуал, його можна поєднувати з будь-яким одягом. Не економте на модному дизайні та якісних матеріалах, це дозволить носити блейзер не один рік. Говорячи про аксесуари, у чоловічій капсулі смарт кежуал обов'язково повинні бути годинники, ремені, шарфи та окуляри. Для створення цікавих образів, намагайтесь по-різному поєднувати аксесуари з іншими елементами одягу та розставляти акценти.

Окрему увагу приділіть підбору взуття: воно повинно бути виконано із якісних матеріалів, і при цьому бути зручним. Оксфорди та кросівки складають основу взуттєвого гардероба у стилі сматр кежуал, проте ви можете доповнити його також дербі, монкі та класичними білими шкіряними кедами. Перейшовши за посиланням https://modivo.ua/c/choloviky/vzuttya/snikersy, ви знайдете широкий вибір якісних кросівок і не тільки. 

Пам'ятайте, що в універсальному капсульному гардеробі повинні переважати речі приглушених відтінків, оскільки їх можна поєднувати з великою кількістю інших елементів гардеробу. 


* Партнерська публікація 

ІА "Вголос": НОВИНИ