7 липня в Україні відзначає свій День Ангела Іван.

Пропонуємо найкращі привітання у віршах та картинках:

З днем ангела, Іване, вітаю Та від серденька тобі я бажаю: Щоб свята бували часті, Щедрі, пишні та прекрасні. Спокій в серці хай панує, Втіху й злагоду дарує. Щиро душа хай співає, Кожна мить нехай надихає.

***

Нехай у день твого святого, Ангел сил додасть до всього, Щоб життя не було сірим, Хай додасть наснаги й віри, Перемог на кожнім кроці, Досягати без вагання, З днем ангела, Іване, Прийми привітання!

***

Твоє ім'я Іван – найкраще з імен, Яким тебе благословила мати, І ангел взяв тебе під свій покров, Щоб до кінця життя оберігати! Хай він з тобою разом довгий шлях пройде, З тобою разом хай сумує і радіє, Ти вір йому, бо він не підведе, На нього завжди буде і є надія!

***

Рано-вранці, до схід сонця Ангел стукнув у віконце І сказав мені новину, Що в Івана іменини! Бажаю тобі зоряних ночей, Справжньої радості повних очей, І щастя безмежного, щастя людського, В житті кохати когось, лиш одного!

***

Свят у світі є багато. Іменини – також свято – Наймиліше від усіх: Подарунки й пиріг – Все, Іване, все – для тебе. Зазирає янгол з неба На твоє веселе свято Й ніби хоче нагадати, Що святий у тебе є На ім'я, як і твоє. Він тебе оберігає, Любить і застерігає: Любим будь і людям й Богу, Не цурайсь свого святого – Й кожен свій день іменин Відсвяткуй разом із ним.

***

Твоє ім’я, Іване, тверде, мов скеля, На якій твій покровитель збудував Христову церкву, що стоїть віками, І за яку він до кінця стояв. Тож будь також завжди рішучий, Щоб ангел тебе надихав, У всіх ділах і добрих починаннях, Завжди тобі допомагав. Живи з любов'ю до людей, І ця любов тобі воздасться, Здоров'ям, радістю душі, Роками довгими віддасться!

***

Для Іванки

Вітаю зі святом іменин, Найкращу дівчину Іваночку, Бажаю, щоб тебе любив весь світ, А ти – лише єдиного коханого, Бажаю здійснення всіх мрій, Хай доля завжди посміхається, І квітка папороті розцвіте в душі, Бо твоя казка тільки починається!і

***

Прикольні віршовані привітання

Ти, Іван, у нас боєць, І в роботі молодець! Люблять всі тебе дівчата, Липнуть всі, немов ти м’ята, Ти в нас гордий, не здаєшся, На любов не піддаєшся! Хай завжди тобі везе, І в житті буде усе!

***

У кишенях мати мані, Полетіти на Багами Купатися в океані, Засмагати на ліані З красунями з телеекрана Закрутити там романи... І як зранку прокинешся, Не впасти з дивану! Нехай всі мрії та сни збуваються!

СМС вітання з Днем ангела Івана

***

В День Ангела, Іване, бажаю я любові І від душі успішних перемог, Натхнення, щастя світлого, здоров’я, І хай тебе оберігає Бог!

***

Вітаю із днем ангела, Іване, Бажаю тобі успіхів і процвітання, Хай доля зробить з тебе пана, І здійсняться сьогодні всі твої бажання!

***

Хай доля, удачу на крилах несе, Хай радісним буде життя і щасливим, Що ти побажаєш – хай здійсниться все, Хай шлях твій буде легким і красивим!

***

З днем ангела! Бажаю, щоб Ангел охоронець не спав, Твоє здоров'я оберігав, Багато щастя додавав, і що робити на вушко підказував!

***

Хай кожен твій день буде схожий на диво, А доля хай буде безмежно щаслива, Хай здійсняться всі мрії та задуми всі, І все у житті буде на висоті!

***

Нехай під крилами своїми твій ангел береже тебе, Дарує лиш приємні миті, і долю добру хай пошле.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ