Фракція «Європейська Солідарність» не голосуватиме за земельні афери з будівництвом багатоповерхівок на території Брюховицького лісу замість дач учасників АТО.

Про це інформує «Вголос».

У «ЄС» вирішили дати відповідь на чутки, які активно поширюють львівські ЗМІ, наближені до мера міста Андрія Садового.

Фракція в повному складі вирішила не голосувати за цю аферу. Раніше землю, яку зараз хочуть забудувати аферисти, виділив воїнам АТО ексголова Львівської ОДА, а зараз нардеп та один із лідерів «ЄС» Олег Синютка.

Олег Синютка на власній сторінці в соціальних мережах зазначив, що «сенсацію» сьогодні розповсюдили родинні медіа Садового.

Йдеться про виділення землі біля Львова АТОвцям. Цій «сенсації» мінімум чотири роки. Синютка пообіцяв робити все можливе для того, щоб і надалі підтримувати українських воїнів.

«Цю землю не змогли “вкрасти” близькі до мера забудовники, а отримали військові, які, схоже, просто не подобаються міському голові Львова Андрію Садовому. А сама міська влада не звикла, коли вирішують кому виділити землю не за корупційними схемами, а визначають самі представники військових, які воювали на сході України.

Немає жодного сумніву у тому, що моє рішення законне, як і те, що серед тих людей немає моїх родичів чи підставних осіб», - зазначив Синютка.

Політик також звернув увагу на те, що «замовне сміття» оприлюднили в день вшанування загиблого на Донбасі старшого солдата Дем’яна Даниліва. 24-річного захисника України бойовики вбили кульовим пораненням в голову 13 вересня.

Також варто додати, що за нашою інформацією, землі скуповує «Ріел» - будівельна компанія близька до Садового

Як писав «Вголос», від рук окупантів на Донбасі загинув 24-річний воїн з Львівщини. Дем'ян Данилів родом зі села Рудники, що в Стрийському районі Львівщини.

ІА "Вголос": НОВИНИ