У Мелітополі 15 листопада підірвали посібника російських окупантів Дмитра Трухіна. Він перебуває у лікарні у важкому стані.

Про це повідомляє мер Мелітополя Іван Федоров.

«Вибух у Мелітополі - гучне завершення кар’єри посібника окупантів Дмитра Трухіна, прямо біля під’їзду будинку. В надважкому стані колаборант доставлений у лікарню», - написав він.

Федоров зазначив, що за своє «професійне» життя Трухін накопичив вагомий послужний список:

  • Трухін - давній прихильник гауляйтерів Мелітополя Євгена Балицького та Галини Данильченко. Він був депутатом Мелітопольської міської ради 3-х скликань, в тому числі від компартії та ОПЗЖ. Також брав участь у незаконних «підвальних» сесіях міськради.
  • При колишній владі був Трухін директором КП «Комунальна власність». Встиг розкрасти комунальне майно, тому з приходом Федорова був вигнаний з посади.
  • З початку повномасштабного вторгнення РФ став близьким поплічником гауляйтерів і окупантів. Повернувся до КП «Комунальна власність» та курував незаконний розподіл землі та майна. Допомагав у зборі грошей для фінансування псевдореферендуму росіян.

Як писав «Вголос», 15 листопада у тимчасово окупованому Мелітополі прогримів вибух у районі, де дислокувалися російські окупанти.

Читайте також»:

Читайте також на сайті ІА «Вголос»:

Росіяни відступили з Херсона: куди і чому окупанти перенесли свій штаб

СБУ відкрила кримінальне провадження щодо «співів» у Києво-Печерській Лаврі

Окупанти обстріляли Дніпропетровщину і завдали ракетного удару по передмістю Запоріжжя. Фото

ІА "Вголос": НОВИНИ