Американка розповіла в соцмережах про дітей мільярдера Ілона Маска, за якими їй довелося доглядати, коли вона працювала нянею. Про це повідомляє Unilad.

За словами Аі Ямато, одного разу у дітей в сім'ї, в якій вона працювала, гостювали їхні друзі – три хлопчики-близнюки, яких звали Кай, Саксон і Деміан. Лише пізніше вона дізналася, що це були сини Ілона Маска.

Ілон Маск із дітьми

Спочатку діти грали в Mario Kart і розважалися в басейні. Ямато стверджує, що близнюки виявилися на рідкість ввічливими і вихованими хлопчиками. Її трохи здивувало, що вони попросили їжу з мережі дорогих супермаркетів, які торгують продуктами для здорового харчування. Няня визнала прохання дивним, оскільки в їхньому віці рідко хто турбується про здоров'я.

У засновника компаній Tesla і SpaceX Ілона Маска і його колишньої дружини Джастін Вілсон п'ятеро дітей: 17-річні близнюки Гріффін і Ксав'є, що народилися в 2004 році, і трійня Кай, Саксон і Деміан з 2006 року народження. Матір'ю шостої дитини мільярдера стала співачка Граймз. Він з'явився на світ в 2020 році і отримав ім'я X Æ A-Xii.

Наймолодший син Ілона Маска

Читайте більше актуальних новин на Вголосі:

ІА "Вголос": НОВИНИ