Українські націоналісти у Верховній Раді займатимуться безпековими питаннями та боротьбою з олігархами.

Про це вони заявили під час пресконференції.

Зокрема, лідер «Національного корпусу» Андрій Білецький зазначив, що він хоче провести повний аудит оборонного комплексу.

«Ми вимагатимемо прийняти закон про армію територіальної оборони. Це - армія по фінському зразку. Це дасть можливість Україні мати професійну армію. Далі - це питання матеріального забезпечення військовослужбовців. Бо ми готуємо наших військових, а потім ми їх втрачаємо, бо у їх родин немає забезпечення. Ми добиватимемось побудови для них житла», - заявив Білецький.

Також він наголосив, що націоналісти у Парламенті добиватимуться скасування Мінського процесу та вимагати перейти до Будапештського формату.

Член ВО «Свобода» Руслан Кошулинський наголосив, що вони намагатимуться соціально захистити українські родини. Зокрема, вимагатимуть виплачувати українцям 120 тис. грн у разі народження дитини. Кошулинський додав, що потрібно залучати кошти заробітчан до будівництва української економіки.

«Малому та середньому бізнесу невигідно відкривати тут свої підприємства, вони це роблять у сусідніх країнах - Польщі, Угорщині. Ми йдемо, щоб це змінити», - пояснив Кошулинський.

Олег Тягнибок додав, що вони впроваджуватимуть також Антиолігархічний пакет докорінних перетворень та вимагатимуть збільшення санкцій проти Росії з боку України та світу, розірвати дипломатичні стосунки з державою-агресором та вимагатимуть зупинити «торгівлю на крові».

«Ми вимагатимемо покарання мародерів, котрі наживались на українській армії, розпуску »Укроборонпрому«. Ми вимагатимемо ліквідації монополій та повернення коштів з офшорів. Також ми вимагатимемо впровадження прогресивної шкали оподаткування: малий бізнес - малі податки, великий - великі», - зазначив Тягнибок.

Нагадаємо, українські націоналісти об’єдналися, щоб протистояти реваншу проросійських сил та захистити Україну від небезпеки.

ІА "Вголос": НОВИНИ