У четвер, 17 жовтня, опублікований законопроект №2039 «Про внесення змін до закону »Про державний бюджет України на 2019 рік", яким передбачається перерозподіл фінансування на ремонт доріг, у виданні «Голос України».

Документ набуде чинності в п'ятницю, 18 жовтня.

Документом вносить зміни до закону про держбюджет на цей рік щодо зменшення обсягу видатків із Державного дорожнього фонду на покращення стану автомобільної дороги М-15 Одеса - Рені та на розвиток автомобільних доріг загального користування державного значення за маршрутом Північний об'їзд міста Рівного, які передбачено спрямувати за цим напрямом, як виняток з положень пункту 1 частини третьої та частини п’ятої статті 242 Бюджетного кодексу України.

Передбачено також внесення змін до додатку 3 до закону «Про державний бюджет України на 2019 рік» щодо зменшення видатків на 976 508,3 тис. грн за бюджетною програмою «Покращення стану автомобільної дороги М 15 Одеса - Рені» та на 190 000,0 тис. грн за бюджетною програмою «Розвиток автомобільних доріг загального користування державного значення за маршрутом Північний об'їзд міста Рівного» та збільшення їх на суму 1 166 508,3 тис. грн за бюджетною програмою «Розвиток мережі та утримання автомобільних доріг загального користування державного значення.

Як писав »Вголос", парламент у другому читанні підтримав проєкт закону про внесення змін до Закону України “Про запобігання корупції” щодо викривачів корупції.

ІА "Вголос": НОВИНИ