У сучасному світі комфорт та максимальний захист стають частиною будь-якого виробничого процесу, важливим елементом турботи керівників про здоров'я та безпеку співробітників. Головне, зробити правильний вибір та зупинитися на авторитетному виробнику, який пропонує якість, рівневий сервіс та оптимальні ціни.

Компанія «ПромЗІЗ-Спецодяг» понад 29 років є виробником та перевіреним постачальником спецодягу, спецвзуття та засобів індивідуального захисту під торговою маркою CENTER. Мета бренду – забезпечити своїм споживачам максимальний захист на виробництві, зручність носіння та гарні, позитивні емоції під час роботи.

Лінійки літнього спецодягу виділяються різноманітністю моделей, якістю підібраних тканин та стильним дизайном. Багаторічний досвід роботи на ринку ЗІЗ, розуміння запитів клієнтів дозволяють випускати функціональний робочий одяг, який затребуваний у всіх галузях промислового сектору. Спецодяг https://promsiz-tm.ua/ua/catalog/spetsodezhda/ бренду CENTER знаменитий легкістю, простотою та пильною увагою до кожної деталі та рядка.

Кожен робочий костюм, куртка, та напівкомбінезон конструюється з урахуванням специфіки робочої діяльності окремої галузі та безпеки виробництва. Вибираються сучасні матеріали з підвищеним вмістом бавовни, комплексом інноваційних властивостей, оздоблень та підвищеними характеристиками комфорту. У колекції вкладається стильова складова, що вигідно відрізняє продукцію марки CENTER від виробів партнерів.

Як правило, спецодяг пропонується у трьох найпоширеніших кольорах – сірому, синьому та яскравому оранжевому. Обов'язкова вимога – наявність світлоповертаючих смуг, які збільшують видимість фахівців у недостатньо освітлених місцях та підвищують рівень захисних властивостей виробу, знижують можливість отримання виробничих травм. Смуги розташовуються в кругову, збільшуючи площу світлоповертання.

Перерахуємо основні критерії, якими керуються швейники компанії «ПромСІЗ-Спецодяг» при випуску преміального спецодягу:

  1. Забезпечення високого рівня безпеки.
  2. Зручність та довговічність експлуатації.
  3. Багатофункціональність костюма.
  4. Висока якість виконання.
  5. Анатомічний крій.
  6. Стильний дизайн.

Компанія «ПромЗІЗ-Спецодяг» аналізує ринок, враховує побажання професіоналів та пропонує не тільки високоякісний спецодяг, а й весь комплекс захисту: спецвзуття, робочі рукавички, будівельні каски, протигази та інші засоби індивідуального захисту на сайті promsiz-tm.ua. Бренд постійно розширює асортимент, наповнює лінійки цікавими та креативними рішеннями.

ІА "Вголос": НОВИНИ