Перед судом постане 27-річний киянин, який пограбував ремонтника у Подільському районі столиці. Фігурант зірвав з плеча 47-річного чоловіка сумку з особистими речами та втік з місця вчинення злочину. За скоєне обвинуваченому загрожує до десяти років позбавлення волі.

Про це повідомила Поліція Києва.

Зазначається, що у липні цього року до поліції Києва звернувся 47-річний чоловік, який повідомив, що у нього стався конфлікт з наглядно знайомим, який відібрав його особисті речі.
Потерпілий працює слюсарем-сантехніком та напередодні конфлікту ремонтував двері квартири місцевої мешканки. Зловмисник, дізнавшись про це, приревнував дівчину до ремонтника та прийшов до неї з’ясовувати стосунки. У подальшому між чоловіками виник конфлікт, у ході якого порушник вдарив чоловіка та, зірвавши сумку з його плеча, втік.
 
«Невдовзі оперативники розшукали підозрюваного 27-річного місцевого мешканця та затримали його у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Також слідчі вилучили у фігуранта мобільний телефон, документи потерпілого, одяг у якому перебував фігурант під час вчинення злочину, а також чеки, що підтверджують зняття коштів з карток потерпілого у сумі понад 1000 грн», - йдеться у повідомленні.
 
Тоді слідчі повідомили фігуранту про підозру у скоєнні злочину за двома статтями: ч. 4 ст. 186 Кримінального кодексу України – грабіж, вчинений в умовах воєнного стану та ч. 1 ст. 357 Кримінального кодексу України - викрадення офіційного документу, вчинене з корисливих мотивів.
 
Обвинуваченому загрожує до десяти років позбавлення волі.
Крім того відомо, що зловмисник до цього уже притягувався до кримінальної відповідальності та перебуває на випробувальному терміні.

ІА "Вголос": НОВИНИ