У тестовому режимі запускають повноцінні обіди на обраних поїздах Укрзалізниці.

Меню гарячих страв у поїздах далекого сполучення було одним із найочікуваніших оновлень в сервісі Укрзалізниці, – повідомли залізничники.

З цього тижня розпочинають тестування якісного харчування на деяких найдовших рейсах:

№351/352 Київ — Кишинів
№95/96 Київ — Рахів
№29/30 Київ — Ужгород
№4/3 Запоріжжя — Ужгород

Меню розробив український шеф-кухар Євген Клопотенко.

«Страви приготовлені та заморожені інноваційним способом, який забезпечує свіжість продуктів і дозволяє зберегти смак після розігрівання», – йдеться у повідомленні.

Провідники зазначених поїздів із радістю запропонують:

карпатські деруни;
омлет із житомирських яєць;
курку з подільською картоплею та овочами;
кримськотатарський плов з яловичиною.
«Обирайте улюблені страви прямо під час подорожі й забудьте про звичний набір «варені яйця + курятина», – додали в Укрзалізниці.

Вартість страв: від 170 до 190 гривень.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ