У тестовому режимі запускають повноцінні обіди на обраних поїздах Укрзалізниці.
Меню гарячих страв у поїздах далекого сполучення було одним із найочікуваніших оновлень в сервісі Укрзалізниці, – повідомли залізничники.
З цього тижня розпочинають тестування якісного харчування на деяких найдовших рейсах:
№351/352 Київ — Кишинів
№95/96 Київ — Рахів
№29/30 Київ — Ужгород
№4/3 Запоріжжя — Ужгород
Меню розробив український шеф-кухар Євген Клопотенко.
«Страви приготовлені та заморожені інноваційним способом, який забезпечує свіжість продуктів і дозволяє зберегти смак після розігрівання», – йдеться у повідомленні.
Провідники зазначених поїздів із радістю запропонують:
карпатські деруни;
омлет із житомирських яєць;
курку з подільською картоплею та овочами;
кримськотатарський плов з яловичиною.
«Обирайте улюблені страви прямо під час подорожі й забудьте про звичний набір «варені яйця + курятина», – додали в Укрзалізниці.
Вартість страв: від 170 до 190 гривень.
ІА "Вголос": НОВИНИ