Інгредієнти:

Спосіб приготування:

  1. Сливи промити, видалити кісточки.
  2. Часник почистити та подрібнити.
  3. У перцю видалити насіння та змолоти на м`ясорубці.
  4. В отриману масу додати сіль, цукор, томатну пасту та спеції.
  5. Приготовлену суміш поставити на вогонь, довести до кипіння і варити соус після закипання 20 хвилин, помішуючи, щоб не пригорів.
  6. Готову приправу розкласти в підготовлені стерилізовані банки та закрутити.

Готуйте також:

Готуємо на зиму: салат з перцем та печерицями

Готуємо на зиму: кетчуп з яблук та помідорів

Готуємо на зиму: гостренький салат з кабачків

 

ІА "Вголос": НОВИНИ