Інгредієнти:
- 2 кг сливи;
- 150 гр. часнику;
- 2-3 шт. перцю гіркого;
- 200 гр. цукру;
- 2 ст. л. солі;
- 3 ст. л. томатної пасти;
- 0,5 чайної ложки меленого коріандру;
- 0,5 чайної ложки суміші перців;
- 20 г каррі;
- 0,5 чайної ложки меленої кориці.
Спосіб приготування:
- Сливи промити, видалити кісточки.
- Часник почистити та подрібнити.
- У перцю видалити насіння та змолоти на м`ясорубці.
- В отриману масу додати сіль, цукор, томатну пасту та спеції.
- Приготовлену суміш поставити на вогонь, довести до кипіння і варити соус після закипання 20 хвилин, помішуючи, щоб не пригорів.
- Готову приправу розкласти в підготовлені стерилізовані банки та закрутити.
Готуйте також:
Готуємо на зиму: салат з перцем та печерицями
Готуємо на зиму: кетчуп з яблук та помідорів
Готуємо на зиму: гостренький салат з кабачків
ІА "Вголос": НОВИНИ