Відомо, що за останні дні динаміка госпіталізацій та кількості виявлених позитивних ПЛР-тестів не є позитивною, відтак, ймовірність входження Львова у «червону» епідеміологічну зону цілком ймовірна.

«Ми червоної зони не уникнемо, ми вже у неї входимо. Думаю, за декілька днів питання буде стояти жорсткіше, бо є ріст захворюваності. По кількості людей, які мають позитивний ПЛР-результат, динаміка негативна, також є велике завантаження по лікарнях. Станом на ранок в лікарні швидкої допомоги було 372 людей госпіталізовано. За останню добу було госпіталізовано 35 людей, а не виписано нікого. Така динаміка зберігається останні 2 дні. Також ми відкриваємо для прийому хворих на COVID 8-му лікарню. Як правило, у важкі стани потрапляють люди, які не хворіли і не вакциновані. Тому вакцинація важлива. По вакцинації також маємо позитивну динаміку. Фактично, вже всі школи міста вийшли на вакцинацію 80% плюс», - розповів Садовий.

Нагадуємо, на Львівщині дещо знизився рівень захворюваності на коронавірус. За минулу добу медики підтвердили недугу в 295 осіб.

3 жовтня фахівці провели 673 ПЛР-тести. У холодильниках не залишилося неперевірених проб.

Читайте більше новин від ІА Вголос за посиланнями:

ІА "Вголос": НОВИНИ