Наразі реконструкція вулиці Степана Бандери триває на інших ділянках

Сьогодні, 4 жовтня, у Львові відбувся брифінг на тему: «Капітальний ремонт вул. Степана Бандери триває: виконані роботи та коли очікувати відкриття проїзду на перехрестях». Під час брифінгу відкрили для проїзду приватного автомобільного транспорту перехрестя вулиць С. Бандери – Федьковича – Шептицьких. Зараз тут проводять роботи з встановлення тролейбусної контактної мережі, щоб від суботи розпочали курсувати тролейбуси № 32 і № 22.

«На першу декаду листопада відкриваємо проїзд до вул. Антоновича і то вже буде від вул. Чупринки нормальний проїзд транспорту. Ще залишиться в роботі частина від вул. Федьковича до вул. Антоновича. Найскладніша ділянка – вузол вул. Бандери – Городоцької, бо там треба буде робити зупинку і перелаштування колії. Сьогодні є дискусія – від 3 тижнів до 2 місяців. Я поставив завдання, щоб знайти оптимальний варіант, бо ми не можемо вул. Городоцьку закривати на дуже довгий період, але в кінцевому результаті це буде дуже красива вулиця, а також тут буде частина вулиці як пішохідна алея", повідомив міський голова Андрій Садовий

Відкрите для проїзду перехрестя вулиць Федьковича - Шептицьких

Як повідомив директор ЛКП «Львівавтодор» Миколи Власюка, на вул. С. Бандери підрядник продовжує ремонтні роботи на кількох ділянках паралельно, зокрема роботи зосереджені на перехрестях. Наразі завершені роботи на перехресті вулицях Федьковича - Шептицьких - Бандери. Зараз залишається, аби «Львівелектротранс» встановив контактну мережу для проїзду тролейбусів. Також тривають роботи по влаштуванню колектора на перехресті вул. С. Бандери — вул. Героїв УПА, а на перехресті з вул. Антоновича вже завершені всі земляні роботи та відбувається монтаж трамвайних плит. На перехресті з вул. Антоновича також буде встановлено стрілку для перемикання трамвайних  маршрутів 

" Наразі ще обдумуємо, коли будемо робити перекриття перехрестя з вул. Городоцька. Тут треба поз’єднувати комунікації і трамвайну колію. На час перекриття громадський транспорт буде курсувати по вул. Федьковича і вул. Антоновича. Тому хочемо вийти на максимально короткий час перекриття", - повідомив директор ЛКП «Львівавтодор» Микола Власюк.

За його словами, після ремонту основним покриття на вул. С. Бандери буде бруківка. Велодоріжки будуть асфальтовані, паркувальні лоти будуть з бруківки. Паркувальних лотів буде 75.

Нагадаємо, що реконструкція цієї вулиці розпочались ще у вересні минулого року, а завершити її обіцяли до 30 червня. Проте через проєктні порушення закінчення робіт відклали спочатку до кінця літа, а потім взагалі до кінця 2021 року, детальніше про це в нашому попередньому матеріалі.

Відкрите для проїзду перехрестя вулиць Федьковича - Шептицьких

За інформацією від Володимира Коваліва, в.о. директора ЛКП «Львівелектротранс», зараз ремонтні служби «Львівелектротранс» проводять роботи з відновлення контактної мережі на перехресті вул. Федьковича – вул. С. Бандери – пл. Кропивницького. Роботи планують завершити в п’ятницю і в суботу зранку відновити рух тролейбусів № 32 і № 22 по цій ділянці. Натомість коли перекриють перехрестя з вул. Городоцька, то відбудуться зміни у схемах руху кількох трамваїв.

Ремонтні роботи на ділянці від вул. Федьковича до вул. Героїв Упа

 

ІА "Вголос": НОВИНИ