Інгредієнти:

Розмір форми 24х26 см

Спосіб приготування:

  1. Сир збиваємо блендером до однорідної маси.
  2. Додаємо цукор, ванільний цукор, яєчні жовтки, сметану, розтоплене вершкове масло та ретельно перемішуємо міксером.
  3. В масу додаємо крохмаль, манну крупу та ще раз перемішуємо.
  4. Білки збиваємо в густу піну. Додаємо в сирну масу, акуратно перемішуючи.
  5. Масу розділяємо на три частини. В першу додаємо кисіль, в другу – мак, в третю – какао. Добре перемішуємо.
  6. Форму застелити пергаментним папером. Змастити маслом та присипати борошном.
  7. На дно викласти масу з какао, далі – макову масу, та покрити масою, що залишилася.
  8. Випікати в розігрітій до 180 º духовці 60 хвилин.
  9. Остиглий сирник можна полити розтопленим шоколадом. 

Готуйте також з «Вголосом»:

Традиційні галицькі рецепти: пляцок з вишнями та пудинговим кремом

Традиційні галицькі рецепти: полуничний чізкейк без випічки

Традиційні галицькі рецепти: пляцок «Шоколадна вишня»

ІА "Вголос": НОВИНИ