Для приготування пляцка нам потрібно:

Яйця – 4 штуки,

Цукор – 2 склянки,

Борошно – 4 склянки,

Маргарин – 1 пачка,

Кефір – 1 склянка,

Порошок до печива – 1 пачка,

Варення будь-яке – 100 г.,

Ревінь – 7-8 гілочок,

Желе полуничне  – 1 п.(40г),

Крохмаль – 1 столова ложка.

Спосіб приготування

Випікати пляцок при температурі 180 градусів – 1 год – 1год 10 хв.


Готуйте також з ІА «Вголос»:

Традиційні галицькі рецепти: нові оригінальні весняні салати

Традиційні галицькі рецепти: пляцок «Чорнобривці»

Традиційні галицькі рецепти: відбивні «Пташине молоко»

ІА "Вголос": НОВИНИ