У середу, 14 квітня, відбудуться два матчі-відповіді чвертьфіналу Ліги чемпіонів.

«Ліверпуль» – «Реал». У першому поєдинку англійський клуб не зумів дати бій іменитому супернику. «Ліверпуль» на виїзді програв з рахунком 1:3.

Сьогоднішнє протистояння відбудеться у місті Ліверпуль на стадіоні «Енфілд». Початок – о 22 годині. Гру розсудить бригада арбітрів з Нідерландів. Головний рефері – 48-річний Бйорн Кейперс. Матч показуватимуть на телеканалі «Футбол 2».

Господарям поля буде нелегко, адже потрібно забити мінімум двічі та не пропустити. У своїй історії «Ліверпуль» 13 разів програвав у стадії плей-оф та лише двічі зумів пройти далі.

«Боруссія» Д – «Манчестер Сіті». У минулому матчі команда українця Олександра Зінченка мінімально перемогла німців з рахунком 2:1.

Ця гра теж розпочнеться о 22 годині в Дортмунді на арені «Зігналь Ідуна Парк». Розсудить команди іспанська бригада арбітрів під керівництвом 45-річного Карлоса дель Серро. Трансляція матчу буде доступна на телеканалі «Футбол 2».

«Боруссія» Д здивувала у попередній грі та зуміла нав’язати боротьбу англійцям. «Манчестер Сіті» вдалося вирвати перемогу лише на останніх хвилинах двобою.

Читайте більше новин спорту від Вголосу:

ІА "Вголос": НОВИНИ