Від початку доби бойовики на окупованому Донбасі десять разів порушили режим тиші, внаслідок обстрілів двоє українських військовослужбовців отримали поранення.

Про це повідомляє прес-центр штабу ООС.

Згідно з інформацією, бойовики обстрілювали позиції українських підрозділів із застосуванням заборонених Мінськими угодами мінометів калібру 82 мм, а також із гранатометів різних систем, озброєння БМП, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Так, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» бойовики обстріляли позицій Об`єднаних сил:

  • поблизу населеного пункту Водяне з напрямку Ужівки (з автоматичних гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї);
  • поблизу Опитного з напрямку Спартака (зі стрілецької зброї);
  • околиці Мар`їнки з напрямку Олесандрівки (з міномету калібру 82 мм).
У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ» бойовики здійснили сім обстрілів позицій Об`єднаних сил:
  • три рази поблизу Зайцевого з напрямку Гольмівського (зі стрілецької зброї);
  • двічі неподалік Новолуганського з напрямку Гольмівського та Доломітного (з мінометів калібру 82 мм, озброєння БМП та зенітної установки);
  • в районі Південного з напрямку шахти ім. Гагаріна (з мінометів калібру 82 мм, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї).
Як писав «Вголос», на Донбасі від початку доби ворог десять разів порушив режим припинення вогню, двоє військовослужбовців загинули, ще двоє отримали поранення.

ІА "Вголос": НОВИНИ