Про це з сесійної зали Львівської міської ради повідомляє кореспондент «Вголосу».

Відтак субвенцію з обласного бюджету Львівської області в сумі 619 тисяч грн, передбачену в загальному фонді міського бюджету м. Львова, виділять на виконання заходів програми розвитку освіти Львівщини на 2017-2020 роки. За ці кошти планують придбати обладнання і предмети довгострокового користування для Львівського фізико-математичного ліцею.

На виконання програми надання фінансової підтримки дошкільним та загальноосвітнім навчальним закладам м. Львова приватної форми навчання пропонують передати кошти в сумі 92,2 тис. грн із загального фонду в бюджет розвитку для придбання обладнання і предметів довгострокового користування для приватного навчального закладу ПП «Ерудит».

Також управлінню капітального будівництва пропонується збільшити видатки  на суму 224,2 тис. грн на виконання рішень судів, у тому числі:  180,9 тис. грн – на виплату заробітної плати працівникам за серпень поточного року, 36,9 тис. грн – нарахування на зарплату та 6,4 тис. грн – судового збору за рахунок зменшення видатків, передбачених виконавчому комітету Львівської міської ради на виконання рішень судів.

Управлінню транспорту збільшити видатки  шляхом передачі коштів із загального фонду до бюджету розвитку на внески до статутного капіталу суб'єктів господарювання ЛК АТП №1 на суму 9 млн 253 тис. грн за рахунок зменшення видатків, передбачених на коригування міжбюджетних трансфертів.

Депутати збільшили видатки на програму організації підтримки та реалізації стратегічних ініціатив і підготовки проектів розвитку міста Львова (КУ «Інститут міста») на суму 800 тис. грн, у тому числі  на оплату праці та нарахування на зарплату, проведення заходу «Безпековий форум», на оплату комунальних послуг та енергоносіїв, на оренду нерухомого майна по вул. Весняній, 4.

Також прихнятою ухвалою депутати здійснили перерозподіл видатків на культуру та мистецтво, у тому числі передати кошти із бюджету розвитку в сумі 64,5 тис. грн в загальний фонд бюджету для придбання обладнання в рамках проекту «Розумний район».

Також прийнято рішення збільшити видатки для забезпечення оплати праці до кінця поточного року працівникам органів місцевого самоврядування на суму  11 млн 12 тис. грн, у тому числі за рахунок видатків на впорядкування умов оплати праці працівників виконавчих органів Львівської міської ради в сумі 5 млн грн та 6 млн 12 тис. грн за рахунок видатків на коригування міжбюджетних трансфертів.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ