50-ричний водій фури намагався дати хабаря, аби правоохоронці не помітили. що він кермує автом у стані алкогольного сп'яніння.

Про це повідомляє патрульна поліція Львівщини.
 
Так, вчора, близько 18-ї години, патрулюючи на автодорозі Львів — Краківець, до поліцейських звернувся працівник пункту пропуску та повідомив, що вони зупинили транспортний засіб Scania з причепом Schmitz, водій якого в стані алкогольного сп‘яніння.
 
Під час спілкування із 50-річним водієм у нього виявили очевидні ознаки алкосп‘яніння. Пройти перевірку у встановленому законом порядку мешканець Тернопільщини відмовився.
 
Під час складання необхідних адмінматеріалів на керманича, він спробував уникнути відповідальності та запропонував патрульним неправомірну вигоду у сумі 10 000 гривень.
 
Після неодноразового попередження про кримінальну відповідальність за такі дії, громадянин продовжував наполягати та запропонував вже 12 000 гривень. Інспектори зафіксували пропозицію неправомірної вигоди та викликали на місце події слідчо-оперативну групу.
 
Окрім протоколу за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом в стані сп‘яніння) та постанови за ч. 1 ст. 126 (Керування транспортним засобом без необхідних документів) КУпАП, водієві загрожує і кримінальна відповідальність за ст. 369 (Пропозиція або надання неправомірної вигоди службовій особі) ККУ.
 
Читайте також у «Вголосі»: львів'янин зголосився корегувати вогонь російських ракет по пам'ятникові Степану Бандері у Львові. 
 

ІА "Вголос": НОВИНИ