Генеральний директор футбольного клубу БАТЕ Михайло Залевський заявив, що йому соромно за дії силовиків проти мирних громадян та викинув свою форму офіцера міліції.

Відповідне відео зі зверненням він опублікував на своїй сторінці в Instagram.

«Немає сліз дивитися на свавілля кийків і беззаконня сили. Я колишній офіцер і нині соромно через край. Прошу, зупиніться заради миру. Невже вам ні жінок, ні дітей не жаль? Присяги згадайте слова, батьків відвагу, доблесть дідів. Тут немає ворогів, навколо сусіди, дружини і друзі. Задумайтесь, в кого ви спрямовуєте дубину. Переступити через простих людей не можна», - йдеться у ролику.

До слова, Залевський отримав посаду в БАТЕ у березні цього року. До цього він проходив службу в підрозділах по боротьбі з економічними злочинами органів внутрішніх справ.

 

Переглянути цей допис в Instagram
 

Нет слёз смотреть на произвол дубинок и беззаконие силы Я бывший офицер и ныне СТЫДНО через край Прошу, ОСТАНОВИТЕСЬ ради мира Неужто вам ни женщин, ни детей не жаль? Присяги вспомните слова, отцов отвагу, доблесть дедов Здесь НЕТ ВРАГОВ, вокруг соседи, жёны и друзья ЗАДУМАЙТЕСЬ в кого вы направляете дубину Переступить через простых людей НЕЛЬЗЯ

Допис, поширений Zaleuski Mikhail (@mikhailzaleuski)

Як писав «Вголос»:

ІА "Вголос": НОВИНИ