Про це пише «Цікаво».

1. Мисливець за зміїною отрутою «Зміїні доярки» витягають отруту з найнебезпечніших в світі змій, таких як гримуча змія і кобра. Отримана отрута використовується для створення протиотрут для лікарень і лабораторних досліджень та продається приблизно по 1000$ за грам.

2. Професійна подружка нареченої Вона нічим не відрізняється від справжньої, але набагато більш діяльна і корисна в такий важливий і стресовий день, як весілля. Свого роду особистий помічник, який вирішить численні проблеми і при цьому прикрасить собою свято і добре вийде на фотографіях. Отримують такі подружки нареченої від 300 до 2000$ за весілля.

3. Перестановщик айсбергів Робота з айсбергами стала офіційною професією після трагедії Титаніка в 1912 році. Міжнародний льодовий патруль, який курсує в океані, відстежує траєкторії дрейфування великих айсбергів і зіставляє рекомендовані маршрути. У разі потреби, можуть і посунути який-небудь небезпечний айсберг.

4. Плакальщик Професійний плакальник прийде на похорон і уб'є всіх присутніх глибиною свого горя. Англійська компанія "Найми плакальника" надає фахівців за ціною приблизно 70$ за дві години невтішних стогонів і відчайдушних ридань.

5. Інструктор собачого серфінгу

Основам серфінгу можуть навчити не тільки Вас, але і Вашого пса. Парні заняття для власника і його вихованця або навіть спеціальні класи тільки для собак - радості підкорення хвиль повинні бути доступні кожному.

6. Тестувальник особи Звучить езотерично, але на ділі все дуже просто: це фахівець, який своїми чутливими пальцями водить по шкірі обличчя піддослідної людини, намагаючись відчути ступінь ефективності того чи іншого косметичного продукту або бритви. Робота ця на півставки з можливим заробітком до 25$ за годину.

7. Обнімальщик Професійний обнімальщік отримує до 80$ за годину обіймів з незнайомцями. Фахівці цієї сфери бачать головний мінус роботи в тому, що крім фізичної взаємодії, доводиться також вступати і в емоційний контакт з клієнтами, що, за їхніми словами, вимотує.

8. Художники по праху

Деякі особи, котрі втратили найдорожчу людину, настільки не бажають змиритися з втратою, що замовляють таким художникам ювелірні вироби з праху покійних. Утворені в результаті кулони або кільця можна носити з собою, ніколи не розлучаючись з пам'яттю про померлого.

9. Оцінювачі дихання Працюють на компанії, що виробляють жувальну гумку, льодяники, зубні пасти і ополіскувачі. Під час спеціальних експериментів вони оцінюють ефективність продукції і пишуть про це звіти.

10. Дегустатори собачого корму Деякі харчові компанії наймають людей, щоб з'ясувати, наскільки привабливий смак собачого корму, який вони випускають і чи велика його поживна цінність. Треба зауважити, що в більшості випадків корм люди пробують, але не ковтають.

11. Статеві ідентифікатори Їх завдання - визначити стать крихітного курчати, покладаючись лише на власну інтуїцію. Вони працюють на птахофабриках в Англії і Японії, заробляють до 60 000$ в рік.

12. Чергові в черзі Професійні члени черг усіх типів і розмірів мають особливо напружений графік у сезон розпродажів і в дні випусків новинок Apple. Розцінки варіюються, але один з таких любителів постояти почекати зізнався, що заробляє до 1000 $ в тиждень.

13. Укладач передбачень Передбачення, яке Ви виявили в своєму печені після вечері в китайському ресторані, було придумано і написано справжньою людиною. Така робота вимагає дотепності і невичерпного запасу оптимізму, щоб Вам сподобалося те, що Ви прочитаєте. Заробляють укладачі прогнозів в середньому близько 40 000$ в рік.

 

 

ІА "Вголос": НОВИНИ