13 років тому мер Львова Андрій Садовий обіцяв надати місцевому футбольному клубу «Карпати» земельну ділянку навколо стадіону «Україна» в довготривалу оренду на пільгових умовах.  Так і не отримавши ділянки, зараз у клубі заявляють, що можуть припинити існування.

Про це йдеться у відкритому листі від ветеранів, тренерів, батьків вихованців, працівників ФК «Карпати», з яким вони звернулися до мера Львова та місцевих депутатів.

«Зараз питання »Бути чи не бути?« як ніколи гостро стоїть перед клубом. Ще з 2006 року ФК »Карпати« очікує на передачу земельної ділянки навколо стадіону »Україна« в довготривалу оренду на пільгових умовах. Не маючи можливості вести мову про розвиток інфраструктури, а відповідно, про якісне покращення рівня клубу, »Карпати« припинять своє існування», – написано в офіційній заяві команди.

У листі також зазначено, що передача вищевказаної земельної ділянки в оренду клубу була особисто обіцяна мером Львова Андрієм Садовим. «Карпати» заявляють, що незабаром у депутатського корпусу Львівської міської ради буде останній шанс врятувати клуб, а саме «ухвалити рішення щодо передачі футбольному клубу у довгострокову пільгову оренду землі, що відноситься до майнового комплексу стадіону »Україна«.

Як писав »Вголос", Поки Садовий – мер, сміттєпереробного заводу у Львові не буде, – нардеп.

ІА "Вголос": НОВИНИ