У понеділок, 13 травня, Львів попрощається з військовослужбовцем Тарасом Решетівським, який загинув від рук російських окупантів.

Про це повідомили у Львівській міській раді.

О 9:00 у храмі Собору святого Івана Хрестителя УГКЦ (вул. Зубрівська, 1Г) відбудеться молитва і прощання з воїном. Чин похорону захисника розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, об 11:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Поховають Тараса Решетівського на Личаківському кладовищі.

Тарас Решетівський (08.03.1975-05.05.2024) Львівʼянин.

Навчався у Середній загальноосвітній школі №72. Згодом здобув освіту у Ліцеї імені священномученика Климентія Шептицького та Вищому професійному училищі №75 села Червоне (сьогодні – Державний професійно-технічний навчальний заклад «Червоненське вище професійне училище»).

Після завершення навчання працював на виробництві та у сфері торгівлі, а впродовж останнього часу займався підприємницькою діяльністю. 

Із початком повномасштабного вторгнення російської федерації добровольцем став на захист держави від окупантів до 1-го прикордонного загону Державної прикордонної служби України. Виконував завдання на східному напрямку.

У Тараса Решетівського залишилися мама, дружина, двоє дітей та сестра.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ