За головування президента НОК України Сергія Бубки в он-лайн режимі завершується всеукраїнська cемінар-нарада з регіональними відділеннями НОК України, яка триває упродовж останніх трьох днів.

26 листопада 2020 року участь у роботі національного олімпійського форуму взяла президент Асоціації олімпійців України Ніна Уманець. Відповідно від кожної області України долучилися спортсмени-олімпійці. Львівщину представляли заслужені майстри спорту титуловані Маркіян Івашко (стрільба з лука) та Юлія Ткач (вільна боротьба). Загалом розмова точилася щодо важливості участі олімпійців у всеукраїнських спортивно-масових заходах НОК України, значення прикладу олімпійця для дітей та молоді; участі українських олімпійців у міжнародних спортивних структурах тощо.

Про це йдеться на сайті Відділення НОК України у Львівській області.

Участь у нараді від Львівщини взяли також заступниця голови-відповідальна секретар відділення НОК України у Львівській області Оксана Вацеба, в.о. виконавчого директора Лілія Гула та стипендіатка відділення Вікторія Вірт-Гарасимович.

Завершального дня семінару-наради прозвітувалися про діяльність у 2020 році 7 обласних осередків НОК України: Миколаївський, Хмельницький, Волинський, Херсонський, Закарпатський, Чернівецький та міський Горішніх Плавнів Полтавської області (модератор Володимир Ковальов).

Загалом Олімпійська родина України своїми регіональними відділеннями засвідчила, що олімпійський рух у непростому 2020 році продовжує креативно й ефективно розвиватися!

ІА "Вголос": НОВИНИ