В Україні триває 18-та доба героїчного протистояння рашистам. Положення, стан та характер дій сил оборони за добу фактично не змінилися.

Окупанти використовують для військових потреб цивільну інфраструктуру. Про це пише Генштаб ЗСУ на сторінці в соціальних мережах.

Ворог також обстрілює мирне населення, проводить обшук людей, переодягається в форму українських військових та цивільний одяг.

Серед московитів продовжує погіршуватися морально-психологічний стан. Загарбники відмовляються виконувати накази та вдаються до дезертирства.

Рашисти формують нові підрозділи, адже росія зазнала суттєвих втрат в Україні. ЗСУ дають відсіч окупантам. За минулу добу вдалося знищити два винищувачі, два вертольоти та два безпілотники.

У шпиталях Білорусі перебуває велика кількість поранених російських військових. Медикам не вистачає крові для проведення операцій. Вже залучили орієнтовно 2/3 резервів, накопичених для громадян Білорусі.

Як писав «Вголос», зранку у Львівській області пролунало кілька вибухів. 8 ракет полетіли в сторону Яворівського військового полігону. 

Також ми повідомляли, що під Баштанкою на Миколаївщині українські захисники взяли окупантів в кільце. Рашистів знищує артилерія.

ІА "Вголос": НОВИНИ