Збірна України зіграла свій другий матч під час Євро-2020. Так, сьогодні, 17 червня, відбулась гра України з Північною Македонією.

Матч закінчився з рахунком 2:1 на користь нашої Збірної.

Під час першого тайму на 29 хвилині Андрій Ярмоленко забив перший гол у ворота Північної Македонії. Так, Караваєв передав пас Ярмоленку, який вдарив його під сітку.

Другий гол був забитий на 34 хвилині Романом Яремчуком. Йому пас передав Ярмоленко.

Перший тайм закінчився з рахунком 2:0 на користь Збірної України.

Вже у другому таймі на 57 хвилині було призначене пенальті через порушення правил. Георгій Бущан зумів відбити пенальті, проте м'яч все ж забили у ворота української Збірної.

Варто зазначити, що під час гри не обійшлось без замін. Так, на 69 хвилині з поля зійшли Андрій Ярмоленко та Роман Яремчук. Замість них гру продовжили Віктор Циганков та Артем Бєсєдін.

Вже на 78 хвилині Миколу Шапаренко заміняв Сергій Сидорчук. На 92 хвилині Руслан Малиновський зійшов з поля, а на його місце вийшов Едуард Соболь.

До основного часу було додано 4 хвилини.

Варто нагадати, що перший матч у Євро-2020 Україна зіграла зі Збірною Нідерландів. Тоді, наша команда програла з рахунком 3:2. У цій грі, як у матчі з Північною Македонією, відзначились голами Андрій Ярмоленко та Роман Яремчук.

Читайте більше новин від ІА Вголос:

ІА "Вголос": НОВИНИ