У чвертьфіналі турніру ITF у єгипетському Шарм-ель-Шейху з призовим фондом 15 тисяч доларів виступали два українці: Владислав Орлов та Олексій Крутих.

Про це повідомляє Суспільне.спорт.

Орлов, №4 посіву на турнірі, не втримав перевагу у дуелі з американцем Феліксом Корвіном. Українець виграв першу партію з рахунком 6:1, у другій тричі подавав на матч – але не зміг цього зробити. Як наслідок, у другому сеті Корвін виграв на тайбрейку, а в третій партії закрив гру з Орловим.

Протилежна історія в Олексія Крутих: він під нуль програв перший сет гри проти японця Шінтару Мочізукі. Однак у наступних двох партіях віддав супернику лише чотири гейми. У підсумку, доля переможця визначилася в трьох сетах – 2:1 (0:6; 6:2; 6:2).

У півфіналі Олексій Крутих протистоятиме чеському тенісисту Давіду Поляку.

ITF15. Шарм-ель-Шейх. Чвертьфінали

Владислав Орлов (Україна, 4) – Фелікс Корвін (США) 1:2 (6:1, 6:7 (5), 4:6)

Олексій Крутих (Україна) – Шінтару Мочізукі (Японія) 2:1 (0:6, 6:2, 6:2)

У чвертьфіналі жіночого турніру в Шарм-ель-Шейху грала українка Анастасія Поплавська. Вона у трьох сетах програла британці Емілі Галлагер.

У рейтингу АТР Владислав Орлов перебуває на 418-му місці. Його найкращий результат – 393-е місце (17 лютого 2020).

Олексій Крутих у тому ж рейтингу знаходиться поза топ-500 на 574-му місці. Ще у вересні 2020-го року перебував на найвищому місці за свою кар‘єру – 562-му.

Загалом Крутих вчетверте змагається на турнірах в Шарм-ель-Шейху (попередні три рази були у лютому 2020), втретє доходить до півфіналу. Ніколи далі півфіналу не проходив.

Крутих двічі у кар'єрі грав у фіналах турнірів ITF15 – двічі програвав.

Як відомо, Марта Костюк упевнено стартувала у першому сеті та “всуху” обіграла опонентку Фернанду Контрерас Гомес із рахунком 6:0. Українська тенісистка пройшла до другого раунду турніру в Техасі.

ІА "Вголос": НОВИНИ