У суботу, 20 травня, у Львові поховають трьох військових, які загинули на війні з росіянами.

Об 11 годині у Гарнізонному храмі розпочнеться чин похорону Івана Біскупа, Романа Мисака та Богдана Кріля. Героїв поховають на Личаківському кладовищі.

Іван Біскуп із позивним «Джон» львів’янин. Закінчив школу № 97, а згодом Львівський професійний ліцей комп’ютерних технологій. Пізніше вступив у Закарпатський державний університет.

Після початку повномасштабного вторгнення Іван став на захист України. Ніс службу в лавах 93-ї ОМБР «Холодний Яр». Воював на східному фронті.

Загинув 14 травня у 33-річному віці. У воїна залишилися брат, дружина та батьки. Вічна пам’ять Герою!

Роман Мисак також львів’янин. Закінчив академічну гімназію при «Львівській політехніці», а згодом і НУ «Львівська політехніка».

Після 24-го лютого 2022 року займався волонтерською діяльністю. Підтримував переселенців та ЗСУ. Пізніше приєднався до військової частини А4017 та перебував у східних областях України.

Роман загинув 11 травня у 40-річному віці. У нього залишилися син, батьки та молодша сестра. Вічна пам’ять Герою!

Богдан Кріль із позивним «Пірат» родом зі Львова. Навчався у ліцеї № 2, згодом закінчив Львівський національний університет ім. Івана Франка та військову кафедру Нацакадемії сухопутних військ.

Був одним із лідерів фанатського руху футбольного клубу «Карпати». У 2019 році виконував бойові завдання у Нацгвардії. У 2022 році приєднався до складу полку «Азов», обороняв місто Маріуполь.

Загинув 8 травня 2022 року під час бомбардування «Азовсталі». Богдану було 30 років. Посмертно нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеня. У чоловіка залишилися батьки. Вічна пам’ять Герою!

ІА "Вголос": НОВИНИ