Відомий астролог Владислав Росс розповів, коли закінчиться російсько-українська війна.

Про це він розказав у коментарі «Вголосу».

«Після приходу Джо Байдена до влади у Сполучених Штатах, війна в Україні заморозиться, це однозначно. Тобто, на виборах президента США переміг потрібний для України кандидат. За деякими даними, Байден взагалі має українське коріння, а серед його пращурів був козак Байда. Саме тому він так любить Україну і стільки разів сюди приїжджав. Якось він сам заявив, що частіше по телефону розмовляє із Петром Порошенком, ніж із власною дружиною, це теж такий собі маркер», - пояснив Владислав Росс.

«З іншого боку, у США ще є держсекретар Тоні Блінкен, який теж має українське коріння. Його, фактично, вигнали з Києва, звідки він тікав у результаті, тому він також буде мстити Росії за все. Тобто, дві найважливіші посади в США – президент і держсекретар – це люди, які походять із України. Вони повністю розчавлять зовнішню політику Росії. 2021-й рік – це вже останній рік Путіна при владі, він буде змушений піти у будь-якому випадку, оскільки в натальній карті Росії Уран (переворот) входить у дім влади. Не виключено, що масові протести, які зараз охопили Білорусь, що я теж передбачав, прокотяться по всій Московії. Восени наступного року в РФ може відбутись повномасштабна революція і я бачу відхід Володимира Путіна від влади», - додав він.

Читайте більше інформації у статті «Крах Путіна, «перевірка» Зеленського, кінець війни: відомі астрологи зробили прогноз на 2021-й»

ІА "Вголос": НОВИНИ