У 21-му турі Першої ліги львівський «Рух» на виїзді розписав мирову з «Миколаєвом». Голом за «жовто-чорних» відзначився Ростислав Русин.

Матч відбувся 29 червня у Миколаєві, інформує пресслужба клубу.

У своєму дебютному матчі на чолі «Руху» Іван Федик обрав схему гри 3-5-2. В першому таймі на позиції центрбека зіграв Копина, в ролі латералів - Заставний і Синиця. Зимові новачки львів’ян - досвічені Бандура і Білий - вийшовши зі старту, дебютували у складі «Руху» в офіційних матчах.

«Жовто-чорні» з перших хвилин заволоділи ігровою перевагою, зробивши ставку на високий пресинг. Перша загроза біля воріт миколаївців виникла вже на 2-ій хвилині: після подачі Русина з кутового пробив головою Кондраков - Шеліхов у грі.

Попри спекотну погоду у Миколаєві (температура на термометрі досягала позначки у 35 градусів!) львів’яни продовжували наполегливо шукати ключі до воріт господарів. На 25-ій хвилині Заставний вивів на ударну позицію Синицю, але його удар заблокував Ульянов.

За винятком удару Ковальова гості у першому таймі не особливо були активними попереду. Попри це витиснули зі свого моменту максимум: на 36-ій хвилині Яворський виграв боротьбу у Копини, розвернувся і пробив у рамку - Бандура не зреагував.

По перерві помітно оживив атаку «Руху» вихід Мисика. Господарі й надалі старались грамотно перекривати вільні зони, але на 53-ій хвилині не встежили за Русином. Кондраков протягнув м’яча правим флангом, віддав вздовж воріт, Синиця головою скинув на Ростислава, і хавбек "жовто-чорних" зрівняв рахунок у матчі.

Наприкінці матчу Русин міг оформлювати дубль, але не влучив у рамку. Герой минулої зустрічі з «Миколаєвом» ганець Ернест вривався до штрафного і віддавав на дальню стійку, де вже чатував Русин. Проте цього разу влучити у рамку Ростиславу не вдалося.

Вдруге засмутити Шеліхова у другій половині зустрічі намагались також Кондраков, Синиця і Заставний, але після їхніх спроб кіпер «корабелів» діяв надійно. А вже у компенсований час м’яча з лінії воріт після удару Білого вибив захисник господарів.

У підсумку, нічия 1:1 - «Рух» після тривалої паузи у чемпіонаті розписав мирову з МФК «Миколаїв».

ІА "Вголос": НОВИНИ