25% поляків вважають, що припинення війни потрібно шукати в першу чергу, навіть ціною територіальних поступок з боку атакованої України.

Про це повідомив у соцмереж військовий ЗСУ та секретар ЛМР Маркіян Лопачак. 

Свіжа соціологія із Польщі. 
25% поляків вважають, що припинення війни потрібно шукати в25% поляків вважають, що припинення війни потрібно шукати в першу чергу, навіть ціною територіальних поступок з боку атакованої України чергу, навіть ціною територіальних поступок з боку атакованої України. Ще 15% - наразі не визначилися з цього приводу, - написав Лопачак. 

Це оцінка суспільної думки в державі, яка сьогодні є нашим найближчим партнером і найвірнішим союзником.

Так, переважна більшість (60%) твердо підтримують територіальну цілісність України. Але і немало тих, хто сприймає можливість поступок - навіть попри дуже жорстоку антиросійську позицію польської влади й загальну прихильність України. 

А тепер уявіть, який відсоток громадян інших держав - не наскільки близьких Україні - дотримується тієї ж думки? Скільки є тих, хто не розібрався в міжнародній політиці й до кінця не розуміє, що взагалі відбувається в Україні? І яке враження справили вчорашні голосування «Маска»?, - додав Лопачак. 

Нагадаємо, Міністерство оборони росії під час щоденного брифінгу показало карту бойових дій в Україні - з неї випливає, зокрема, що в Херсонській області російська армія за день відступила на 30 кілометрів.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ