Сучасний низькотемпературний стерилізатор для хірургічних інструментів придбає за бюджетні КНП «3-я міська клінічна лікарня м.Львова» для гінекологічного відділення на вул. Русових.

На цю мету сьогодні під час сесії Львівської міськради в бюджеті передбачили необхідні 1,8 млн грн.

Додаткові 600 тис. грн депутатки Європейської Солідарності у Львівській міській раді відстояли на бюджетній комісії та були підтримані депутатським корпусом при голосуванні змін до бюджету.

«Важливість встановлення цього обладнання для гінекологічного відділення 3 МКЛ була підтверджена великим потоком пацієнток та ініціативою громадського бюджету», - наголошує ініціаторка проекту громадського бюджету депутатка від ЄС Лейла Мелесова-Вальчак.

«Діюче старе обладнання відділення не дає належної якості оброблений інструмент, що не гарантує безпеку та захист здоров’я жінок», - розповідає депутатка Тетяна Шевченко.

«Ми додали необхідні 600 тис грн, адже передбачених раніше 1,2 млн грн було недостатньо, а за результатами закупівель за технічними характеристиками високоякісний стерилізатор вартує на ринку медичного обладнання 1,8 і вище млн грн»,- пояснює депутатка Ольга Посипанко.

ІА "Вголос": НОВИНИ