Мер Львова Андрій Садовий зауважив, що для естетики потрібно облаштовувати і простір навколо, зокрема зробити однаковими всі вікна в будинках, які видно із спортивного поля, повідомляє кореспондент «Вголосу». 

«Якщо ви згадаєте, як ця локація виглядала декілька місяців тому і подивитеся на неї сьогодні, то зрозумієте, що сюди інвестовані не лише кошти, а й людська енергія та тепло. Щоправда, праворуч від поля ми ще плануємо привести до пуття дитячий майданчик, на території ззаду буде зроблений спортивний зал для школи, а навпроти - облаштований громадський простір для мешканців. Будинки, які мають різний колір вікон, також треба буде привести до пуття, особливо їх фасад, аби, займаючись тут спортом, люди відчували естетичне задоволення. Не можуть бути рами різних кольорів та форм. Раніше ми закривали на це очі, але тепер будемо жорстокішими, потрібно вивчати законність встановлення. Необхідно разом із мешканцями приводити все до ладу, аби ті, хто відвідують майданчик, відчували гармонію», - зазначив мер Львова Андрій Садовий.

Тетяна Луценко, менеджер маркетингових програм Mastercard в Україні, розповіла кореспондентові «Вголосу», в рамках якого проекту відбулося оновлення майданчику, та скільки таких акцій відбудеться в Україні.

«У березні цього року ми стартували з Всекраїнською соціальною ініціативою «Передай пас». В її межах ми плануємо облаштувати 14 майданчиків у 12 містах України. Власне, зараз більшість відкрито, на багатьох вже граються діти. Сьогодні ми презентуємо такий у Львові, площа цієї локації – 600 кв. м. Ми впевнені, що спортивний майданчик за належного обслуговування і використання буде дуже довго служити місцевій громаді».

Також Луценко додала, що в рамках відновлення майданчика, було змінено майже все. Зокрема укріпили основу, поклали нове покриття, змінили огорожу та зробили розмітку.

ІА "Вголос": НОВИНИ