Про це у розмовній студії «Правди. Розслідування» розповіла колишня повія та наркозалежна, а сьогодні кейс-менеджер БО «Сто відсотків життя» Жанна Матвейко.

«На своєму життєвому досвіді знаю сама, що таке проституція і наркоманія, на жаль, нічого не змінюється, лише ускладнюється. Свого часу, коли цим займалась я це було більш завуальовано, сьогодні ж проституція, наркоманія та сутенерство є значно доступнішою, - зазначає Жанна. - Перевірки правоохоронців просто для галочки. Якщо раніше, в мій час приїжджала міліція нас затримувати, біля готелю «Жорж» чи «Інтурист» нас всіх приводили до розпридільника, райвідділи, нас допитували і через деякий час нас все рівно відпускали. Вже потім були «суботніки», так «негласні», але вони були». А за цим всім прямо чи опосередковано стоїть Віл-інфекція і розповсюдження наркотиків».

Пані Жанна розповідає, що усе починається з дитинства. Діти, які ростуть без правильної моделі сім’ї, ролей батьків, поваги, опіки та любові, більш схилі ступити на слизький шлях.

Більше – у відео.

Нагадаємо у «Правді. Розслідування» йшлося про те, як чиновники та правоохоронці закривають очі на роботу салонів еротичного масажу, де насправді займаються проституцією.

Проект «Правда. Розслідування» виходить на телеканалі НТА із березня 2017 року.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ