Про це повідомляє прокуратура Києва у Facebook.

«Оголошено обвинувальний вирок 28-річному чоловіку, який з метою пограбування здійснив замах на життя водія таксі, а потім вбив випадкового перехожого. Тяжкі злочини були скоєні 25 квітня 2016 року в Дарницькому районі столиці», - йдеться у повідомленні.

Як зазначили в поліції, повідомлення про перший злочин тоді надійшло з вулиці Тепловозної, де зловмисник завдав ножове поранення в шию водію таксі, який його підвозив. Нападник, схопивши мобільний телефон потерпілого, втік. А вже через 20 хвилин неподалік вулиці Драгоманова напав на ще одну людину – 43-річного військовослужбовця, якого випадково зустрів, тікаючи з місця скоєння попереднього злочину. Зловмисник наніс офіцеру несумісні з життям ножові поранення.

За результатами проведення розшукових дій підозрюваного вдалося встановити і затримати.

За місцем його проживання виявили численні речові докази, які вказували на причетність затриманого до вчинення цих злочинів. Крім того, проведені цитологічні та молекулярно-генетичні експертизи, протоколи упізнання та слідчого експерименту, стали беззаперечними доказами винуватості вказаної особи у суді, заявили в поліції.

«Рішенням Дарницького районного суду м. Києва зловмисника засуджено до довічного позбавлення волі з конфіскацією всього майна, що є його особистою власністю», - підкреслюється в повідомленні.

ІА "Вголос": НОВИНИ