Про це інформує Интерфакс з посиланням на джерело в екстрених службах міста.

«Боїнг 737 приземлився в Сочі з другої спроби, проте екіпаж не утримав літак у смузі і той викотився за межі, попередньо отримавши пошкодження», - цитує агентство слова співрозмовника.

Повідомляється, що літак врізався в огорожу, після чого загорівся.

«Боїнг викотився за ЗПС, а потім, подолавши за інерцією смугу безпеки, вдарився об бруствер і втратив ліве крило», - йдеться в повідомленні.

За словами іншого джерела в оперативному штабі на місці інциденту, від удару «літак міг позбутися обох крил».

Пожежу, що виникла від удару, наразі ліквідували.

Як повідомляється, під час інциденту на борту літака знаходилося 166 людей, всі вони евакуйовані.

У службі швидкої допомоги повідомили, що в результаті інциденту госпіталізовано четверо людей - троє дітей і одна жінка. Ще одній людині було надано допомогу на місці. У постраждалих - отруєння чадним газом і травми грудної клітини.

Відзначається, що причиною НП могли стати погані погодні умови.

«Попередньо через сильну зливу екіпаж не зумів приземлитися з першої спроби, а потім не втримав літак в умовах слизького покриття і поганої видимості», - сказав співрозмовник агентства.

Також агентство повідомляє, що допомагаючи евакуювати пасажирів палаючого Боїнга від серцевого нападу помер співробітник Міжнародного аеропорту Сочі. Як зазначається, «причина смерті не пов'язана безпосередньо з інцидентом, у загиблого були проблеми з серцем».

НТВ інформує, що пасажирський Boeing 737, аварійно сів у Сочі, скотився в річку. У нього зруйновані крило, стійка шасі, носова частина і згорів лівий двигун. На борту були 170 осіб, всі врятовані. Постраждали щонайменше 18 осіб, серед них троє дітей. 

ІА "Вголос": НОВИНИ