[media=133858,133859,133860,133861] 

Ольга Фреймут стала новою героїнею фільму завдяки помилці начальника потяга "Львів-Моршин", пише 24 канал.

"Я собі їхала в Моршин водички попити, а тут, ні з того ні з сього, начальник вирішив зсадити мене з потяга. І за що б ви думали? Він вирішив, що у мене квитка немає", – розповіла Ольга Фреймут.

Продюсер фільму Сергій Лавренюк пояснив, що такий сюжет годі придумати – знімали сцену з фільму і тут актор настільки вжився в роль, що вирішив зсадити Олю з потяга. Оля не розгубилася і сказала, що вона тут взагалі з перевіркою.

"Мені та режисеру це так сподобалося, що ми прийняли рішення залишити цю сцену в фільмі", – поділився продюсер.

Прем'єра фільму відбудеться 3 січня 2019 року.

Про фільм:

Події розгортаються у невеличкому курортному містечку Моршині. Для дітей тут розваг не так багато, як хотілося б. Тож герої вирішують взяти ініціативу в свої руки та провернути аферу, якої ще не бачило місто. Дітям притаманна віра у свої сили, тож повірять і глядачі – для них немає нічого неможливого.

Український комедійний детектив "11 дітей з Моршина" за власним сценарієм знімає режисер Аркадій Непиталюк ("Припутні"). Головні герої стрічки – діти, тож перед початком зйомок перед творчою групою постало питання пошуку молодих талантів. Про кастинг оголосили у мережі і провели його у кілька етапів. Потрібно було знайти 11 юних акторів, віком від 6 до 15 років. Одну з дорослих ролей виконає Гарік Корогородський – столичний бізнесмен, письменник, блогер та меценат, засновник благодійного фонду "Життєлюб", що займається дозвіллям пенсіонерів у Києві. Продюсувати проект взявся Сергій Лавринюк ("Dzidzio Контрабас").

ІА "Вголос": НОВИНИ