ЦНАП у новому форматі запрацював у Новояворівську вчора, 11 лютого. Знайти «Дія.центр» можна у приміщенні Палацу культури «Кристал» на вул. Шевченка, 1.

Зокрема про це повідомив на своїй сторінці у Facebook народний депутат України від фракції «Слуга Народу» Ростислав Тістик. 

Відтепер мешканці новояворівської громади матимуть доступ до понад 240 адміністративних послуг в новому ЦНАПі та восьми філіях у селах громади. «Дія.центр» працюватиме щодня без перерви на обід за виключенням неділі, яка буде вихідним днем. 

У ЦНАПі нового формату працює електронна черга, облаштовані окремі місця для проведення консультацій з підтримки підприємців, місця для самообслуговування, дитяча та коворкінг зони, а також облаштований доступ для маломобільних груп населення.

Як повідомив Ростислав Тістик, вартість капітального ремонту приміщення та закупівлі необхідного обладнання обійшлися платникам податків у 4 млн грн, частина з яких була профінансована з державного бюджету, а частина безпосередньо громадою. 

Нагадаємо, як повідомляв "Вголос", у «Дії» незабаром з'явиться можливість передавати електронний техпаспорт іншим користувачам.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ