Про це сьогодні, 29 червня, повідомили в Головному управлінні Нацполіції Полтавщини.

«Поліція вживає максимальних заходів до розшуку 40-річного Віталія Суржана – мешканця Луганської області, засудженого за тяжкі та особливо тяжкі злочини. Для нас буде цінною будь-яка інформація, яка стосується цієї людини», - йдеться в повідомленні.

У поліції нагадали, що злочинець зростом 195 см був одягнений у сірий спортивний костюм з капюшоном і бейсболку чорного кольору. Крім того, у нього є татуювання на грудній клітині у вигляді двох котів, на лівому плечі – у вигляді Будди, на спині – у вигляді хреста.

Правоохоронці закликають громадян бути максимально обережними й уникати будь-яких контактів з незнайомими особами.

Інформацію слід негайно передати до поліції будь-яким зручним способом: (0532) 51-77-02 (чергова частина ГУНП в Полтавській області), (0532) 51-76-72 (ситуаційний центр ГУНП в Полтавській області), факс (0532) 56-77-24, або 102.

Також громадяни можуть надати інформацію у приватні повідомлення на сторінці «Поліція Полтавщини» у Facebook, або електронною поштою: [email protected] або повідомити будь-який наряд чи підрозділ поліції області.

Нагадаємо, із зали Миргородського районного суду на Полтавщині втік злочинець. Чоловік засуджений за вчинення злочинів, передбачених ст. 257 (бандитизм), 187 (розбій), 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом), 263 (незаконне поводження зі зброєю) КК України. В області оголошено оперативний план «Перехоплення».  Разом із ним, імовірно, перебуває його співмешканка Марія Запорожець.

ІА "Вголос": НОВИНИ