Коли ми втрьох уже були на фронті, я, чоловік і брат, котрий тоді вже воював у батальйоні «Київ-12», батькові на цей момент було 59 років. Подивився, що діти воюють, «дістав» військкомат і з рожевим рюкзаком моєї доньки втік із дому на фронт.

Про це в інтерв’ю «Вголосу» розповіла боєць ДУК «Правий сектор» з позивним «Пума» Інна Грищенко.

«Найважче тоді, — пригадує Інна, — було матері, котру всі покинули з десятирічною онукою й «утекли» на фронт. Бо коли вже батько пішов на війну і вона залишилася сама, взагалі «офігіла», — каже жінка.

Також «Пума» додає: свого часу воювала пліч-о-пліч із чоловіком. «Він свої 3,5 роки вже відвоював і зараз — разом із сім’єю. Хоча до війни навіть в армії не служив. Але пішов воювати, потрапив у розвідку «Правого сектору». За цей час встиг повоювати й у «Правому секторі», й у 95-й десантно-штурмовій бригаді, стати командиром тих, хто помиляються лише раз, — групи саперів. Пройшов Піски, Опитне тощо. Потім демобілізувався», — розповідає жінка.

Більше про історію життя та боротьби юриста, історика, силовика, воїна, мами — 39-річної киянка Інни Грищенко з позивним «Пума», бійця ДУК «Правий сектор» читайте тут: «Донбас — це наша плата за те, що жили, як сіре стадо».

ІА "Вголос": НОВИНИ